Kedves látogató ha a vásárlás folyamán olyan tapasztalsz, pl. egy matrac nem fér bele a kosárba. Bármi amiben segíthetünk,hívj minket 8:00-20:00-ig elérhetőek vagyunk a +36703379963 számon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703379963

Szűrés
Méret
Ár (Ft)
4 200 Ft - 12 360 Ft
Termék státusza

BAMBUSZOS TÖRÖLKÖZŐK

A törölköző az egyik legfontosabb kellék minden fürdőszobában. Legyen szó fürdőről, zuhanyzóról vagy kézmosóról, mindig van szükségünk jó minőségű törölközőkre, amelyek puha érzetet és hatékony nedvszívást biztosítanak. A törölközők nem csak funkcionálisak, de a fürdőszoba díszítésére is kiválóak. A megfelelő törölköző kiválasztása (azonban) nem mindig egyszerű feladat. Azonban, ha tudjuk, milyen típusú törölközőre van szükségünk, könnyebb lesz a megfelelő darab kiválasztása.

A törölközőknek számos változata létezik, többféle anyagból, méretből és mintából állnak rendelkezésre. Az egyik népszerű törölköző típus a bambuszos törölköző.

Bambuszos törölközők

A bambuszos törölközők környezetbarát és fenntartható anyagokból készülnek, amelyekkel az egész család számára kényelmes és biztonságos tisztálkodási élményt biztosíthatunk. Az előnyök közé tartozik, hogy a bambusz rostok antibakteriálisak és antiallergének, így azok kíméletesek az érzékeny bőrre is. Emellett a bambusz törölközők könnyen és gyorsan száradnak, ami elengedhetetlen a higiéniához. A bambusz törölközők emellett tartósak és könnyűek, ami azt jelenti, hogy a hosszú távú használat után is jól szolgálják majd a felhasználókat.

Frottír törölközők

A frottír törölközők magas nedvszívó képességgel rendelkeznek, így hatékonyan eltávolítják a nedvességet a bőrről. A frottír törölközők puhák és kellemesek érintésre, és sokféle mintával és színnel elérhetők, így a dekorációban is használhatók. A frottír törölközők tartósak és könnyen moshatók, így ideálisak mindennapi használatra.

A bambusz törölközők és a frottír törölközők mellett sok más típusú törölköző is elérhető. A pamut törölközők például nagyon tartósak és könnyen tisztíthatók, így tökéletesek mindennapi használatra. A mikroszálas törölközők rendkívül könnyűek és gyorsan száradnak, így ideálisak utazáshoz vagy edzéshez.

A törölközők mérete nagyon fontos szempont lehet a vásárlás során. Az általánosan használt méret az (50x100 cm) 70x140 cm, azonban számos más méret is elérhető a különböző igényekhez és célokhoz. Az ilyen típusú törölközők között a bambusz törölközők 100x150 cm-es mérete is népszerűvé vált, mivel a nagyobb méret lehetővé teszi a kényelmesebb törölközést.


25termék