Kedves látogató ha a vásárlás folyamán olyan tapasztalsz, pl. egy matrac nem fér bele a kosárba. Bármi amiben segíthetünk,hívj minket 8:00-20:00-ig elérhetőek vagyunk a +36703379963 számon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703379963

Szűrés
Méret
Töltőanyag
Fedőanyag
Ár (Ft)
5 280 Ft - 46 960 Ft
Termék státusza

NATURTEX FEDŐMATRACOK ÉS MATRACVÉDŐK

Miért is van szükség matracvédőre vagy fedőmatracra?

Fedőmatracok és matracvédők olyan kiegészítők, amelyek a matracok védelmére, higiéniai szempontból fontos védelmi feladatokra, valamint kényelmi tulajdonságokra koncentrálnak.

A matracvédők segítenek meghosszabbítani a matrac élettartamát és védelmet nyújtanak a baktériumok, poratkák és allergének ellen.

A matracvédők a matracunkat óvják a különböző külső hatásoktól. Egy véletlen kiömlő reggeli kávétól egy lázas betegségekig sok helyzetben segítenek. A matracvédők jellemzően vékonyabbak, mint a fedőmatracok, és vízálló, párátlanító, vagy légáteresztő tulajdonságokkal rendelkeznek. Védelmet nyújtanak a matracunknak a nedvességtől, és segítenek megőrizni annak tisztaságát. A matracvédők kiválasztásakor fontos figyelembe venni a matrac méretét, hogy a védő szorosan illeszkedjen rá.

A matracvédők használata előnyös lehet azok számára, akik allergiával küzdenek vagy asztmásak, mivel segítenek csökkenteni az allergének, mint például a poratkák jelenlétét az ágyban. Ezenkívül, ha van kisgyermek a családban, akkor a vízálló matracvédők segíthetnek megvédeni a matracot a balesetektől és a folyadékoktól. A matrac védelme nemcsak meghosszabbítja a matrac élettartamát, hanem segít abban is, hogy egészségesebb legyen az alváskörnyezet.

A fedőmatrac segítségével a matrac puhasága, hőmérséklete és rugalmassága is könnyen személyre szabható. A fedőmatracok segítenek egy keményebb matracot kényelmesebbé tenni.


12termék 112