Kedves látogató ha a vásárlás folyamán olyan tapasztalsz, pl. egy matrac nem fér bele a kosárba. Bármi amiben segíthetünk,hívj minket 8:00-20:00-ig elérhetőek vagyunk a +36703379963 számon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703379963

Szűrés
Méret
Gyártó
Súly (kg)
65 kg - 129 kg
Ár (Ft)
144 520 Ft - 245 690 Ft
Termék státusza

Fenyő ágyneműtartós ágyak

Az ágyneműtartós ágyak a praktikus pakolási lehetőség, a kiváló hely kihasználás bajnokai! Fekvő két ajtós szekrények, sőt még annál is nagyobbak! Többet bele tudunk e tenni? A kicsiből is ki tudjuk hozni a nagyot!

Alvás, pihenés, lustálkodás, olvasás, TV,  annyi mindent szoktunk csinálni az ágyban. Nem mindegy milyet választunk. A tömör borovi fenyőből készült ágyak nem engedok be a lakás páratartalmát, stabil, masszív megjelenése az erdő fáit jutattja eszünkbe.

Vikingek is ugyanilyen tömör fát használtak hajóra, házra, szoborra. Lehet ez volt a titka a portyázásaiknak az elpusztíthatatlan fa amiből a hajójuk épült.
Kalandozz Te is, használd a mára skandináv ággyá változott remekművet!
100 %borovi fenyőből készült ágykereteink évek múlva is a hálószoba díszei lesznek.

A fában ott a küzdelem az elemekkel amíg áll szélben, fagyban rendületlenül áll. Majd amikor alváshoz ágyként kerül szobánkban milyen furcsa épp ez a tartás, alátámasztás a matracnak ami legfontosabb funkció. Hogy reggel kipihenten ébredj.

A kemény borovifenyőt magyar cégek, magyar munkával dolgozzák fel és magyar helyi szaküzlet ahol vásárlásoddal ezt a természetes körforgást fenntartod!


3termék 13