Kedves látogató ha a vásárlás folyamán olyan tapasztalsz, pl. egy matrac nem fér bele a kosárba. Bármi amiben segíthetünk,hívj minket 8:00-20:00-ig elérhetőek vagyunk a +36703379963 számon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703379963

NATURTEX PAPLANOK

PAPLANOK

Ha éjszakánként állandóan forgolódsz az ágyban, meleged van vagy épp esetleg fázol, akkor valószínűleg egy megfelelő paplan hiányzik az életedből. Egy jó minőségű paplan olyan élményt nyújthat, amely segíti az alvást, és segít megteremteni a komfortos és pihentető éjszakákat.

Milyen anyagú paplanok léteznek?

Az anyag kiválasztása az egyik döntő tényező vásárláskor. Az anyag határozza meg, hogy mekkora hőtartó képességgel rendelkezik a paplan, és milyen jól tudja szabályozni a test hőmérsékletét. Érdemes még figyelembe venni az adott szezont és az alvási preferenciákat is a kiválasztáskor.

A legelterjedtebb paplan anyagok közé tartoznak a pamut, gyapjú, toll és pehely, bambusz és műszálas. A pamut paplanok könnyűek és légáteresztőek, így a melegebb éjszakákon is kellemes alváskomfortot biztosítanak. A gyapjú paplanok nagyon jó hőszigetelők, így melegen tartják a testet a hidegebb éjszakákon, miközben a nedvességet is hatékonyan elvezetik, téli paplannak jó választás lehet. A toll és pehely töltetű paplanok különösen puha érzést nyújtanak, és hőszigetelő képességük is kiemelkedő. A műszálból készült paplanok között környezetbarát alternatívát is lehet találni, könnyen tisztíthatóak és alacsonyabb áruk miatt is népszerűek. A bambusz paplanok különösen jó légáteresztő képességgel rendelkeznek, így kellemesen hűvösek és szárazak maradnak az egész éjszaka folyamán, a meleg nyári estékre tökéletes választás.

Milyen nagyságú legyen a kiválasztott paplan?

A paplan mérete a másik fontos szempont vásárláskor. Ahhoz, hogy kényelmesen magadra húzd fontos, hogy kiválaszd a megfelelő méretet, amely megfelel az igényeidnek. Az egyszemélyes paplanok általában 140x200 cm-esek, a kétszemélyesek pedig 200x220 cm-esek. Ideális esetben a paplannak a magasságodnál 15-20 centiméterrel kell hosszabbnak lennie.

Ha a megfelelő paplant választod, a pihentető éjszakák számos előnnyel járhatnak. Egy kényelmes paplan csökkentheti az éjszakai forgolódást, és segíthet orvosolni az alvászavart. Az alvás minőségének javítása jelentős hatással lehet az életedre, az egészségedre, a hangulatodra és a teljesítményedre is.

Kínálatunkban gyapjú, bambusz, műszál, pamut, toll és pehely töltetű paplanokat illetve ezeken belül nyári és téli paplanokat, takarókat is találsz