Kedves látogató ha a vásárlás folyamán olyan tapasztalsz, pl. egy matrac nem fér bele a kosárba. Bármi amiben segíthetünk,hívj minket 8:00-20:00-ig elérhetőek vagyunk a +36703379963 számon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703379963

Szűrés
Méret
Töltőanyag
Fedőanyag
Ár (Ft)
7 620 Ft - 28 330 Ft
Termék státusza

NATURTEX MŰSZÁL TÖLTET

MŰSZÁL TÖLTET

 

A műszál töltetű ágyneműk széles körben elterjedtek és igen népszerűek. Ezek az ágyneműk könnyűek, hipoallergének, valamint gyorsan száradnak, így ideálisak a mindennapi használatra. A műszál töltet kiváló alternatívát nyújt azoknak, akik nem szeretik a hagyományos toll- és pehelypaplanokat.

Miért jó a műszál töltet?

Érdemes megjegyezni, hogy a műszál töltet tartóssága és minősége eltérő lehet, attól függően, hogy milyen minőségű anyagokból készül, és milyen sűrűségű a töltet. A poliészter nagyon tartós és könnyen is mosható anyag, ezért ez a leggyakoribb anyag, amelyet a műszál töltetben használnak. Az steppelt ágynemű megakadályozza a töltet kiszökését és a foltokat, valamint megakadályozza a penészesedést, illetve lényegesen növeli a tartósságot.

Milyen előnyökkel rendelkezik egy műszál töltetű ágynemű?

Az ágyneműk belsejében lévő műszál töltetnek több előnye van a hagyományos toll- és pehelytöltetekkel szemben. A műszál töltet sokkal könnyebb és kényelmesebb, így könnyebben kezelhető. Az ágyneműk nemcsak gyorsabban száradnak, hanem a szárazon tartásuk is sokkal könnyebb, így csökkenthető a penészesedés kockázata. A műszál töltetű paplan könnyen mosható és gyorsan szárad, így időt és energiát takaríthatunk meg a tisztításuk során. A műszál töltet rendkívül tartós és ellenáll a kopásnak és a deformációnak, így hosszú távon megtartja alakját és puhaságát.

Az ágyneműk készülhetnek különböző vastagságokban és sűrűségekben, hogy kielégítsék az egyéni preferenciákat és igényeket. A műszál töltetű paplanok között megtalálhatók a vékonyabb, könnyebb változatok, amelyek ideálisak lehetnek a nyári hónapokra, valamint a vastagabb és melegebbek, amelyek több védelmet nyújtanak a hideg időjárás ellen.

A műszál töltetű ágyneműk általában költséghatékonyabbak, mint a toll- és pehelypaplanok, így lehetővé teszik, hogy kényelmes és minőségi ágyneműt vásároljunk anélkül, hogy túl sokat költenénk.

Nagyszerű választás lehet egy műszál töltetű paplan azoknak az embereknek, akiknek egy könnyen kezelhető, tartós és költséghatékony ágyneműre van szüksége.


16termék