Kedves látogató ha a vásárlás folyamán olyan tapasztalsz, pl. egy matrac nem fér bele a kosárba. Bármi amiben segíthetünk,hívj minket 8:00-20:00-ig elérhetőek vagyunk a +36703379963 számon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703379963

Szűrés
Méret
Töltőanyag
Fedőanyag
Ár (Ft)
8 570 Ft - 20 550 Ft
Termék státusza

NATURTEX GARNITÚRÁK

GARNITÚRÁK

A paplan párna garnitúra rendkívül népszerű az ágyneműboltokban, mivel egyetlen csomagban biztosítják a legfontosabb alváskellékeket. Az ilyen szettek praktikusak és kényelmesek, hiszen nem kell külön-külön megvásárolni a paplant és a párnát, és garantálják az összhangot az ágyneműkészlet többi részével. A szett általában egy paplant és egy vagy két párnát tartalmaz, így egy komplett ágyneműkészletet alkotnak. A paplan-párna szettek különféle méretekben, anyagokban és töltetekkel kaphatók, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő szettet. Az ilyen szettek kiválasztása az egyéni preferenciáktól és az évszaktól függően változó lehet.

Hogyan válasszunk paplan párna szettet?

Az egyik legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni a paplan-párna szett kiválasztásakor, az az anyag összetétele.
A paplan párna szett kiválasztásánál figyelembe kell venni az évszakok változásait is. A hidegebb hónapokban egy vastagabb, melegebb paplan és párna lehet a legjobb választás, míg a melegebb hónapokban egy vékonyabb, könnyebb szett javasolt.

A paplan-párna szett előnyei

A paplan-párna szetteknek további számos előnye van még. Könnyű összepakolni és tárolni őket, mivel a paplan és a párnák együtt vannak csomagolva. Ez különösen akkor előnyös, ha korlátozott hely áll rendelkezésre, vagy ha gyakran utazik és szeretne magával vinni saját ágyneműt. Emellett, a paplan párna garnitúrák általában gazdaságosabbak, mint ha külön-külön vásárolnánk paplant és párnát.
Allergiások számára poratka elleni töltetű szettek is elérhetőek.


6termék 16