Kedves látogató ha a vásárlás folyamán olyan tapasztalsz, pl. egy matrac nem fér bele a kosárba. Bármi amiben segíthetünk,hívj minket 8:00-20:00-ig elérhetőek vagyunk a +36703379963 számon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703379963

PÁRNÁK

PÁRNÁK

A megfelelő párna kiválasztás kulcsfontosságú ahhoz, hogy pihenten ébredj reggelente, és ne szenvedj nyak- vagy hátproblémáktól. A különböző típusú párnák különböző anyaggal és kialakítással rendelkezhetnek, így kiválasztásakor érdemes figyelembe venni az egyéni preferenciákat és szükségleteket.

Milyen anyagú párnákat találsz nálunk?

Az egyik legfontosabb szempont a párna kiválasztásakor az anyag, amelyből készül. A legelterjedtebb párna anyagok közé tartozik a gyapjú, a toll és pehely, a műszál, és a memóriahab. A pihe-puha pehely és toll töltetű párnák körülölelő érzést keltenek, és a kellemes alvást segítik elő, míg a műszál töltetű párnák tömörebbek és alaktartóbbak. A memória habos és anatómiai párnák pedig kiválóan alkalmazkodnak az alvó testéhez, és enyhítik a nyak- és hátproblémákat. Az igényeid és az alvási szokásaid alapján válaszd ki, hogy milyen töltettel rendelkező párnára van szükséged.

A párnák vastagsága és keménysége szintén fontos szempont. Az alváspozíció függvényében érdemes kiválasztani a megfelelő magasságú párnát. A hason és háton fekvőknek például vékonyabb, alacsonyabb párnára van szükségük, például pehely vagy toll, míg az oldalra fekvőknek vastagabb, magasabb párnára van szükségük, amely az ágy és a fej közötti teret is kitölti, például memory vagy műszál.

Milyen kialakítású párnák vannak?

A párnák kialakítása is befolyásolja az alvás minőségét. Az egyszerű téglalap alakú párnák mellett kaphatók még alakítható, gömbölyű vagy henger alakú párnák, kispárnák, amelyek segítenek a test helyes pozíciójában. Az anatómiai párnák pedig a test és a fej az anatómiájához igazodnak, amelyek különösen kényelmesek és megfelelő tartást biztosítanak a fejnek és a nyaknak.

A megfelelő párnával az alvás folyamata sokkal kellemesebb lehet, és megelőzhetők azok a problémák, amelyek az alvás közbeni rossz testtartásból adódnak, mint például a fejfájás, a nyak- és hátfájás, az álmatlanság és a kialvatlanság.

Kínálatunkban mindenféle párnát megtalálsz, bármilyen problémára, igényeid szerint. Válaszd ki nálunk a következő párnádat!