Kedves látogató ha a vásárlás folyamán olyan tapasztalsz, pl. egy matrac nem fér bele a kosárba. Bármi amiben segíthetünk,hívj minket 8:00-20:00-ig elérhetőek vagyunk a +36703379963 számon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703379963

Szűrés
Méret
Töltőanyag
Fedőanyag
Ár (Ft)
6 530 Ft - 26 610 Ft
Termék státusza

NATURTEX MEMORY ÉS ANATÓMIAI PÁRNÁK

A jó alvás alapvető része az egészséges életnek. Az alvás minősége befolyásolja az általános hangulatot, a mentális éberséget, a fizikai teljesítményt és az immunrendszer működését is. Az alvásminőséget egy sor tényező befolyásolja, és az egyik legfontosabb tényező az alvási pozíció. Az alvási pozíció megválasztásánál azonban az alváskörnyezet is számít, mint például a megfelelő ágybetét, a párnák és az ágynemű.

Anatómiai párna

A párnák az egyik legfontosabb eszközök az alvási kényelem javításához. A párnák többféle anyagból készülhetnek, és az igényeknek megfelelően különböző formájuk, vastagságuk és keménységük is lehet. Az anatómiai párna olyan speciális tervezésű párna, amelyet a test anatómiájához igazítanak, hogy az alvás minősége javuljon. Az anatómiai párna egyedülálló kialakítása azért fontos, mert a test minden területén támogatást nyújt, így az ágyban töltött idő alatt az alvásminőség javul. Mivel az anatómiai párna a test természetes görbéit követi, így támogatja a gerinc egészséges helyzetben tartását. Az anatómiai párna töltete lehet például habszivacs, rugós töltet vagy akár memóriahab is. Az anatómiai töltetű párna a test melegére és súlyára reagálva alkalmazkodik, így biztosítva az optimális kényelmet és támasztást a testnek.

Az anatómiai párna előnyei közé tartozik még az izomfeszültség csökkentése és az egészséges véráramlás elősegítése. Az anatómiai párna használata azoknak ajánlott, akiknek hát- vagy nyakfájdalmuk van.

Memory párna

Ahogy a neve is mutatja, ez a párna memóriahab töltettel van ellátva, amely a test melegére és súlyára reagálva alakul és formálódik. Az első használatkor a memóriahab keménynek tűnik, de ahogy az ember teste belemélyed a párna anyagába, az alakja és keménysége a testhez igazodik. A memory párna olyan alvási pozíciókban nyújt kényelmet, ahol a nyak és a fej támasztására van szükség, például az oldalt fekvőknek vagy azoknak, akik háton fekve hajlamosak a nyaki fájdalmakra. Előnye, hogy a testtömeg egyenletesen oszlik el rajta, így csökkentve a nyomáspontokat, és lehetővé teszi az egészséges véráramlást.

Mind a memory, mind az anatómiai párna gyakran használtak az alvás javítása érdekében. Mivel mindkét típus célja, hogy javítsa az alvás minőségét és csökkentse a fájdalmat, ezek az alváskiegészítők azok számára lehetnek hasznosak, akik gyakran ébrednek fájó nyakkal vagy vállal.

 Az alvási szokások és az egyéni preferenciák eltérőek lehetnek, így érdemes kipróbálni többféle típust, hogy megtaláljuk az optimális párnát.


8termék 18