Kedves látogató ha a vásárlás folyamán olyan tapasztalsz, pl. egy matrac nem fér bele a kosárba. Bármi amiben segíthetünk,hívj minket 8:00-20:00-ig elérhetőek vagyunk a +36703379963 számon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703379963

Emeletes ágyak

Akár gyerekek, fiatalok vagy felnőttek, szállás helyek helytakarékos  megoldása is lehet. Stabil, skandináv jellegű megjelenés.Változtatható oldalú létra fellépővel.

Alvás, pihenés, lustálkodás, olvasás, TV,  annyi mindent szoktunk csinálni az ágyban. Nem mindegy milyet választunk. A tömör borovi fenyőből készült ágyak nem engedok be a lakás páratartalmát, stabil, masszív megjelenése az erdő fáit jutattja eszünkbe.

Vikingek is ugyanilyen tömör fát használtak hajóra, házra, szoborra. Lehet ez volt a titka a portyázásaiknak az elpusztíthatatlan fa amiből a hajójuk épült.
Kalandozz Te is, használd a mára skandináv ággyá változott remekművet!
100 %borovi fenyőből készült ágykereteink évek múlva is a hálószoba díszei lesznek.

A fában ott a küzdelem az elemekkel amíg áll szélben, fagyban rendületlenül áll. Majd amikor alváshoz ágyként kerül szobánkban milyen furcsa épp ez a tartás, alátámasztás a matracnak ami legfontosabb funkció. Hogy reggel kipihenten ébredj.

A kemény borovifenyőt magyar cégek, magyar munkával dolgozzák fel és magyar helyi szaküzlet ahol vásárlásoddal ezt a természetes körforgást fenntartod!


1termék 11