Kedves látogató ha a vásárlás folyamán olyan tapasztalsz, pl. egy matrac nem fér bele a kosárba. Bármi amiben segíthetünk,hívj minket 8:00-20:00-ig elérhetőek vagyunk a +36703379963 számon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703379963

Szűrés
Méret
Töltőanyag
Ár (Ft)
5 980 Ft - 16 310 Ft
Termék státusza

NATURTEX MEMORY TERMÉKEK

MEMORY TERMÉKEK

A memory termékek egyre népszerűbbé válnak, mivel javítják az alvás minőségét, csökkenthetik az ágyban forgolódást, és az alvászavarokat. Elősegítik az egészséges alvást és hozzájárulnak a test és az elme pihenéséhez. Az alvás minősége kulcsfontosságú az általános egészség és jólét szempontjából, ezért egyre többen keresik a megfelelő alváskiegészítőket, amelyek nyugodt és pihentető alvást adnak biztosítanak.

Miért érdemes memory terméket választani?

A memory párna és matrac nagyobb támogatást és nyomáselosztást biztosít, mint a hagyományos megfelelőjük. Az anyag a test hőjére reagál, és megtartja az alakját, amikor rajta fekszünk. A memory termékek kiválóan alkalmazkodnak a test alakjához és súlyához, így megakadályozzák az alvás közbeni forgolódást. Ennek eredményeként a test megfelelően támogatott, és ez csökkentheti a hát- és ízületi fájdalmakat. A memory matracok és párnák emellett a test hőmérsékletéhez is alkalmazkodnak, így kellemes hőmérsékletet biztosítanak az egész éjszakára.

A memory termékek közül az utazó párnák is fontos szerepet töltenek be a megfelelő alvásban. A memory utazó párnák kiválóan támogatják a nyakat és a fejet, és emellett megakadályozzák az ébredéskor jelentkező merevséget és fájdalmat. Hosszú utazások alkalmával különösen nagy jelentőséggel bír egy ilyen párna, segítségével az autóban, repülőn is kényelmesen aludhatunk, fájdalmak jelentkezése nélkül.

Milyen kialakítású párnák közül választhatsz?

A memory párna számos különböző formában elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő típust. Létezik hagyományos alakú párna, valamint alacsonyabb profilú és oldalt alvóknak is megfelelően formált párna. A memory párna különböző vastagságú lehet, így lehetővé teszi a személyes preferenciákhoz való alkalmazkodást. Azok számára, akiknek fájdalmat okoz az érzékeny nyak és váll területe, léteznek speciális kialakítású memory párna verziók is.

A memory termékek közül szerepel kínálatunkban olyan is, melynek anyaga hipoallergén, tehát ideális azoknak az embereknek, akik allergiásak a porra vagy más anyagokra, amelyek gyakran megtalálhatók a hagyományos társaikban. A memory termékek huzata többnyire mosható, így könnyen tisztíthatók és hosszú élettartamúak.


3termék 13