Kedves látogató ha a vásárlás folyamán olyan tapasztalsz, pl. egy matrac nem fér bele a kosárba. Bármi amiben segíthetünk,hívj minket 8:00-20:00-ig elérhetőek vagyunk a +36703379963 számon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703379963

MEMORY PÁRNA BI-OME® KEZELÉSSEL
MEMORY PÁRNA BI-OME® KEZELÉSSEL
16 310 Ft

MEMORY PÁRNA BI-OME® KEZELÉSSEL

MEMORY PÁRNA BI-OME® KEZELÉSSEL
MEMORY PÁRNA BI-OME® KEZELÉSSEL
MEMORY PÁRNA BI-OME® KEZELÉSSEL
NATURTEX® Memory párna BI-OME®
16 310 Ft
Részletek
A termék kialakítása a hagyományos párnaformát idézi, ötvözve a modern ergonómiai igényekkel. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.
Azoknak ajánljuk, akik kedvelik a klasszikus kialakítású memory párnákat. Azoknak is jó választás, akik előnyben részesítik a magas, keményebb párnát.
A BI-OME® egy új, bioalapú technológia, amely garantálja az optimális frissességet és higiéniát mindenféle textília számára - a zoknitól kezdve a függönyön, szőnyegeken és matracokon át a paplanokig és a párnákig.
A BI-OME® kezelés során deaktiválják a káros szagokért felelős gombák és baktériumok növekedését és szaporodását, így a párnák frissessége sokkal tovább megmarad. A káros mikroorganizmusok csökkentésével biztosított az antiallergén hatás, így kiváló választás az allergiában szenvedők számára is. Ez az eljárás 100%-ban természetes és környezetbarát, nem káros a bőrre, nem vált ki semmilyen bőrirritációt. A BI-OME® kezelt termékek megfelelnek a BI-OME® minőségi szabványoknak és kritériumoknak. A technológia hatékonysága rendeltetésszerű használat mellett, 40°C-on mosva 20 mosásig igazolt.
Csak a párna huzata mosható.
Adatok
Méret
60x40x14
Gyártó
Naturtex
Csomagolás
hordtáska
Gyártói cikkszám
0107000074
Szállítás ideje
2 nap
Töltőanyag
100% viszkoelasztikus poliuretán hab
Fedőanyag
60% poliészter, 40% viszkóz, BI-OME® kezeléssel
Speciális jellemző
BI-OME® kezelés
Szín
Fehér
Márka
NATURTEX
Moshatóság
Csak a huzat
Cikkszám
5998306378464