Kedves látogató ha a vásárlás folyamán olyan tapasztalsz, pl. egy matrac nem fér bele a kosárba. Bármi amiben segíthetünk,hívj minket 8:00-20:00-ig elérhetőek vagyunk a +36703379963 számon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703379963

Szűrés
Méret
Töltőanyag
Fedőanyag
Ár (Ft)
4 950 Ft - 92 370 Ft
Termék státusza

NATURTEX TOLL ÉS PEHELY TÖLTET

A toll és pehely a leggyakoribb párna töltetek a piacon, és népszerűek a magas minőségű alvási élmény miatt. A toll és pehely származási helyétől függően különböző minőségi szintek érhetők el, így fontos, hogy tudjuk, milyen minőséget választunk. Az ágyban eltöltött idő fontos az egészséges életmód szempontjából, így lényeges, hogy a párnáink megfelelően támogassák az alvást.

A pehely és toll párna előnyei

A toll és pehely párnák kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, így biztosítják az alvó test melegét a hideg éjszakákon is. Ez a természetes szigetelőképesség nagy előny a szintetikus töltetű párnákhoz képest, amelyek nem rendelkeznek ugyanolyan magas hőszigetelő képességgel. Emellett a toll párna töltete általában liba- vagy kacsatoll, amelyek rendkívül könnyűek és légáteresztők, így hozzájárulnak az egészséges alváshoz, könnyen kezelhetők és ideálisak azoknak, akik az ágyban gyakran forgolódnak.

Az igazi toll és pehely párnák puhasága és kényelme a minőségi töltetnek köszönhető. Az igazi toll és pehely nagyon könnyű, rugalmas és puhább, mint a szintetikus töltetű párnák, amelyek gyakran kemények és nehéznek érződnek. A toll és pehely párnák rugalmassága lehetővé teszi, hogy az alvó test alakjához igazodjanak, így biztosítva a kényelmes és stabil alvási pozíciót.

A legtöbb termék 100%-ban természetes anyagokból készül, így környezetbarát és egészséges alternatívát jelentenek azoknak, akik szeretnék elkerülni a műszálakat. A toll és pehely párnák szellőzése jó, így biztosítják az alvás kellemes hőérzetét az évszakok változásával is. Ezen kívül, a párna töltetének magas minősége és tartóssága hosszú távú befektetésként tekinthető, mivel hosszú élettartammal rendelkeznek.


17termék