Kedves látogató ha a vásárlás folyamán olyan tapasztalsz, pl. egy matrac nem fér bele a kosárba. Bármi amiben segíthetünk,hívj minket 8:00-20:00-ig elérhetőek vagyunk a +36703379963 számon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703379963

Szűrés
Méret
Töltőanyag
Ár (Ft)
1 740 Ft - 2 210 Ft
Termék státusza

NATURTEX DÍSZPÁRNÁK

A díszpárnáktól megújul a lakás

Dobd fel a lakásodat díszpárnákkal! Téged is jó érzés fog el, amikor belépsz egy szobába és az a dekorációktól és kiegészítőktől olyannyira otthonos, hogy még ha vendégségben is vagy azonnal magadénak érzed? Nézz körül oldalunkon, inspirálódj és szerezd be Te is álmaid díszpárnáit!

Díszpárnák előnyei

Nem csak dekoratív és modern megjelenést, de kényelmet is biztosítanak díszpárnáink! A szögletes és határozott bútorokból álló szobát megpuhítják és csinosítják. A modern díszpárnák minta- és szín spektruma tárulkozik az érdeklődő felé. Jelenleg csak díszpárna belsőnk van, és eddig nem biztos, hogy fogunk beszerezni rendes díszpárnát. Maga a leírás jó, csak annyit vegyünk ki, hogy nálunk is megtalálja.

Igaz a díszpárnák fő haszna a dekorálásban rejlik, viszont minden darabunk minőségi anyagokból készült és biztonságos formában áll rendelkezésére a vevőnek, így megállja a helyét akár gyerekszobában, vagy esetleg háziállatok közelében is.

Díszpárna belső

Akik csupán díszpárna belsőt szeretnének beszerezni - és maguk gyártanák a huzat részét-, számukra ajánljuk árukészletünkben lévő műszálas töltettel készült díszpárna belső termékeinket.

A díszpárnák esetében a kinézeten és a design-on kívül a belseje, a töltőanyag minősége, fajtája is nagyon fontos! Üreges poliészter szálakból készült pihe-puha díszpárna belsőink megfelelő kényelmet biztosítanak a pihenéshez, hogy akár órákig komfortosan érezze magát a díszpárnák közt heverve a kanapén, filmnézés közben!

Méretük 40x60, súlyuk 350 g.

Hengerpárnák

Fej/nyak, valamint láb támasztására a legmegfelelőbb és kényelmesebb párna forma, a henger alakú párna. Paplanpláza figyel a komfortérzetedre és minél magasabb színvonalú kényelmet szeretne nyújtani számodra! Ha ki szeretnéd küszöbölni, hogy begörcsöljön a nyakad, lábad TV nézés közben és szeretnél nyugodt környezetben pihenni, szerezd be hengerpárnáink egyikét! A párnahuzatok között pedig méretnek megfelelően tudsz válogatni () csak fehér van huzatjaink közül, hiszen megérdemli díszpárnánk a védelmet.

Méretük 15x40 cm, súlyuk pedig 250 g.

Műszálgolyó kilós kiszerelésben

Ha jobban kedveled saját magadnak szabályozni a párna töltetet, lehetőséged van oldalunkon kilónkénti kiszerelésben műszálgolyók beszerzésére, hogy kedvedre tölthesd, formázd párnád.

Töltősúly: 1000g

Ne felejtsd el kiválasztani a számodra tökéletes színű és mintájú díszpárnahuzatot,


3termék 13