Növényi fasírt alap.
Konyhakész fasírtkeverék, mely percek alatt elkészíthető, kiváló növényi alternatívája a hagyományos fasírtnak.
Összetevők: gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt /köles: Lengyelország/, csicseriborsóliszt, quinoaliszt), rostkeverék (bambuszrost liszt, útifű maghéj liszt), sómentes ételízesítő (sárgarépa dara, paszternák dara, burgonya dara, póréhagyma dara, vöröshagyma dara, petrezselyem levél), gluténmentes sörélesztő pehely
Felhasználási terület: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, kukoricaliszt-, és keményítőmentes, burgonyakeményítő-mentes, rizsmentes, vegán, élelmi rostban gazdag növényi fasírtok készítéséhez.
Elkészítési javaslat: 100 g keverékhez keverjünk 4 g Eden Premium Himalája sót és 120 g langyos vizet, majd hagyjuk állni 10 percig. Addig melegítsük elő az olajat (Eden Premium kókuszolaj) a sütéshez 6-7-es fokozaton, vagy közepes lángon. Nedves kézzel formázzunk 12 db golyót és süssük készre 4-5 perc alatt. Papírtörlővel itassuk le a felesleges zsiradékot.