Növényi fasírt alap.
Konyhakész fasírtkeverék, mely percek alatt elkészíthető, kiváló növényi alternatívája a hagyományos fasírtnak.
Összetevők: gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt [köles: Lengyelország], csicseriborsóliszt, quinoaliszt), rostkeverék (bambuszrost liszt, útifű maghéj liszt), füstölt ízű fűszerpaprika, gluténmentes sörélesztő pehely, római kömény, vöröshagyma, fokhagyma, paradicsom, feketebors, gyömbér, koriander, szerecsendió, szegfűbors, narancshéj, chilipor, kurkuma, oregano, majoranna, kakukkfű, bazsalikom, rozmaring
Felhasználási terület: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, kukoricaliszt-, és keményítőmentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, élelmi rostban gazdag növényi fasírtok készítéséhez.
Elkészítési javaslat: 100 g keverékhez keverjünk 4 g Eden Premium Himalája sót és 120 g langyos vizet, majd hagyjuk állni 10 percig. Addig melegítsük elő az olajat (Eden Premium kókuszolaj) a sütéshez 6-7-es fokozaton, vagy közepes lángon. Nedves kézzel formázzunk 12 db golyót és süssük készre 4-5 perc alatt. Papírtörlővel itassuk le a felesleges zsiradékot.