A Magyar Élelmiszerkönyv szerinti 14 allergéntől mentes termék. Nem tartalmaz:
• 1. Glutént tartalmazó gabonafélék (azaz búza, rozs,
árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hibridizált fajtái)
és a belőlük készült termékek, kivéve:
2. Rákfélék és a belőlük készült termékek.
• 3. Tojás és a belőle készült termékek.
• 4. Hal és a belőle készült termékek, kivéve:
• 5. Földimogyoró és a belőle készült termékek.
• 6. Szójabab és a belőle készült termékek, kivéve:
• 7. Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt),
kivéve:
• 8. Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.),
mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia),
kesudió (Anacardium occidentale), pekándió (Carya
illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), brazil dió
(Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera),
makadámia vagy queenslandi dió (Macadamia
ternifolia)
• 9. Zeller és a belőle készült termékek.
• 10. Mustár és a belőle készült termékek.
Mimen vaníliás allergén mentes süteménypor 500 g 100g termék átlagos Tápértéke
Energia 1,554.0 kJ / 366.0 kcal
Zsír 1.6 g
amelyből telített zsírsavak 0.3 g
Szénhidrát 81.8 g
amelyből cukrok 40.7 g
Rost 2.3 g
Fehérje 5.2 g
Só 0.6 g
Vaníliás allergén mentes süteménypor 12 db muffin vagy egy 23 cm-es átmérőjű torta készítéséhez.Összetevők: cukor, hajdinaliszt, kölesliszt, tápiókakeményítő, Psyllium rost, só, térfogat-növelő szer (Na-bikarbonát), stabilizátor (xantán gumi), aroma (kristályvanilin), lisztjavító szer (aszkorbinsav). A webáruházon szereplő egyes termékekre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés, a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatokért felelősséget nem vállal. A csomag tartalmához adjunk 110 g étolajat, 225 ml vizet.Felhasználási javaslat:
1-2 perc alatt kézi mixerrel keverjük simára.
Kikent lisztezett formában előmelegített 180 °C fokos sütőben a tortát 35, illetve muffint 30 percig süssük.