Kedves látogató ha a vásárlás folyamán olyan tapasztalsz, pl. egy matrac nem fér bele a kosárba. Bármi amiben segíthetünk,hívj minket 8:00-20:00-ig elérhetőek vagyunk a +36703379963 számon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703379963

Szűrés
Méret
Fedőanyag
Ár (Ft)
12 900 Ft - 46 480 Ft
Termék státusza

PAMUT-SZATÉN ÁGYNEMŰHUZAT

Pamut ágyneműhuzat jellemzői

Pamut-szatén ágyneműhuzat egy olyan termék, amely kombinálja a pamut és a szatén előnyeit, így kellemes érzetet nyújt alvás közben. A pamut a természetes anyagok királya, amely puha, lélegző és könnyen kezelhető anyag. A pamut ágyneműhuzat jól szellőzik, így az ágyban nem érezzük magunkat túl melegen vagy izzadtnak. A pamut ágyneműhuzatokat hosszú élettartam jellemzi, amennyiben megfelelően kezelik őket.

Szatén ágyneműhuzat jellemzői

A szatén ágyneműhuzatok selymes, sima és ragyogó hatásúak. A szatén szövet magas sűrűségű, így a textúra sima és fényes lesz. A szatén ágyneműhuzatok többnyire könnyen kezelhetőek, mosás után is szépen tartják alakjukat, így az ágy mindig rendezett hatást kelt.

Az ágyneműhuzat puhasága, a kellemes tapintás és a gyönyörű színek minden hálószobában megállják a helyüket. Az ágyneműhuzat többnyire magas minőségű, így a textúra és a szín is hosszú ideig megőrzi szépségét, emiatt vonzó lehet azok számára, akik prémium minőségű ágyneműre vágynak. Az anyagok összeállításával a pamut-szatén ágyneműhuzat jól szellőzik, így az alvás minősége is javul.

Pamut-szatén ágyneműhuzat előnyei

A pamut-szatén ágyneműhuzatok kiváló légáteresztő és nedvszívó tulajdonságai, valamint az elegáns megjelenése miatt egyaránt ideálisak mindennapi használatra, mind pedig különleges alkalmakra. Az ágynemű anyaga gyorsan szárad, ami segít elkerülni a baktériumok és az allergének megtelepedését, így az ágynemű ideális választás azok számára, akik érzékeny bőrűek. Egyszerűen mosható és vasalható, így az ágyneműt könnyedén karbantarthatjuk hosszú távon. A hosszabb élettartam miatt ajánlott kifordítva mosni őket.

A pamut-szatén ágynemű nagyon kényelmes és praktikus választás azok számára, akik szeretik a magas minőségű ágyneműket, amelyek hosszú ideig megőrzik az újszerű állapotukat. Az ágynemű kiváló minősége, tartóssága és eleganciája miatt a pamut-szatén ágyneműk általában magasabb árkategóriába tartoznak, de a hosszú távú befektetés jelentős megtakarítást jelenthet az ágynemű gyakori cseréje és pótlása nélkül.


9termék 19