Kedves látogató ha a vásárlás folyamán olyan tapasztalsz, pl. egy matrac nem fér bele a kosárba. Bármi amiben segíthetünk,hívj minket 8:00-20:00-ig elérhetőek vagyunk a +36703379963 számon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703379963

Szűrés
Méret
Fedőanyag
Ár (Ft)
1 740 Ft - 3 410 Ft
Termék státusza

PÁRNA HUZAT

A megfelelő párna huzat kiválasztása nem csak az ágy kényelmét és az alvás minőségét javítja, hanem a párna élettartamát is meghosszabbítja. A párna huzatok általában különböző méretben érhetők el, beleértve a nagypárnákat és a kispárnákat is. Ezek a kiegészítők sokféle anyagból készülnek, azonban a legnépszerűbb anyagok közé tartozik a pamut, a mikroszálas anyagok, a len, a selyem és a poliészter.

A párna huzatok fontossága

A párna huzatok a kispárnák és nagypárnák kényelmének és tartósságának növelésére szolgálnak. Az anyag, amelyből a huzat készült, nagyon fontos, mivel közvetlenül érintkezik az emberi bőrrel és befolyásolhatja az alvást. A pamut huzatok a legnépszerűbbek, mivel puha tapintásúak, légáteresztőek és könnyen kezelhetők. A pamut huzatok szintén ideálisak azoknak, akik allergiásak vagy érzékenyek a különböző anyagokra.

A nagypárna huzatok kifejezetten az erre a célra tervezett nagy méretű párnákhoz készülnek. Ezek általában 60x80 cm vagy 70x90 cm méretű párnák, amelyeket ágyban és kanapén is használhatunk. A nagypárna huzatok anyaga kényelmes és puha, ami biztosítja az optimális alvási élményt.

A kispárna huzatok szintén fontosak, különösen akkor, ha kisgyermeknek vagy babának szánjuk a párnát. A kispárna huzatok mérete általában 40x60 cm vagy 50x70 cm, amelyek ideálisak a kisebb méretű párnákhoz.

Milyen anyagból készülhetnek a huzatok?

A mikroszálas párna huzatok könnyűek és kényelmesek, ugyanakkor rendkívül tartósak és ellenállóak is. Ez a funkcionális anyag tökéletes megoldás azoknak, akik olyan párna huzatot keresnek, amely tartós és könnyen kezelhető.

A poliészter párna huzatok tartósak és könnyen tisztíthatóak, valamint széles választékban érhetők el, különböző mintákkal és színekkel.

A párnahuzatok mosása és tisztítása egyszerű, így biztosítva a higiénikus alvási környezetet. A párna huzatokat rendszeresen ajánlott cserélni, hogy megelőzzük az atkák és baktériumok felhalmozódását.


4termék 14