Kedves látogató ha a vásárlás folyamán olyan tapasztalsz, pl. egy matrac nem fér bele a kosárba. Bármi amiben segíthetünk,hívj minket 8:00-20:00-ig elérhetőek vagyunk a +36703379963 számon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703379963

Szűrés
Méret
Ár (Ft)
7 980 Ft - 22 660 Ft
Termék státusza

NATURTEX PLÉDEK

Hűvösebb idő esetén ki ne szeretne a meleg ágyba bekuckózni és elszürcsölgetni egy forró teát vagy egy kakaót? Az őszi/téli időszakhoz a tökéletes társadat nálunk biztosan megtalálod pléd választékunkat böngészve! Te csak feküdj el, a Paplanpláza majd betakar!

 

Pléd kínálatunk

A Fluffy termékek az egyik legpuhább és leginkább kényeztető plüss plédek jelenlegi kínálatunkban. Szürke színű pléd, egyik oldala finom, puha tapintású szálakból áll, másik oldala pedig gyapjúhoz hasonló érzetet ad.

A Striped és a Sphinx plédek szegett oldallal rendelkeznek, ami különlegesebbé és elegánsabbá varázsolja a pléd megjelenését.

Az Empire pléd tökéletes választás egy délutáni alváshoz vagy egy esti filmezéshez.

Az Ocean plédek elvarázsolnak színükkel és mintájukkal az óceán világába. Komfort érzetet biztosít a pléd mintázata, színvilága, nagysága és vastagsága.

Naturtex Sherpa design kétoldalas vastag pléd, egyik oldala puha, gyapjú érzetű kialakítású. Ombre kék, korall és szürke színvilágú plédek.

Kisebb, vékonyabb, egyszínű plédjeink is vannak, világosbarna, cappuccino és csokibarna színben. Nagyszerű a nappaliba vagy dolgozószobába, akár a vendégek számára, ha fázósabbak.

Újdonság a Naturtextől a Feather plédek! Vidám színei és toll mintázata könnyedséget, vidámságot sugall. Vékonyabb kategóriájú plédek közé tartoznak. Nappaliba, hálószobába, de akár a gyerekszobába is tökéletes kiegészítő.

 

Plédek előnyei

Plédjeink könnyen moshatóak és tárolhatóak, meleg, puha, plüss anyagú plédek. Modern mintákkal, formákkal és színekkel rendkívül feldobják a hálószobád, a nappalid, a dolgozószobád (vagy ahová csak teszed) megjelenését, de még a kedved is!

100% poliészterből készültek, ami remek hőszigetelő képességgel rendelkezik.

Vastagságuk és méretük fokozza a pihenés nyújtotta élményt.

 

Plédek számszerű adatai

Anyagsűrűséget nézve vannak vékony, kevésbé vékony, kevésbé vastag és vastag plédjeink. A vastagabb lehet akár 530 g/m2 és 420 g/m2, vagy 340 g/m2, a vékonyabbak pedig 280 g/m2, 260 g/m2.

A Paplanpláza plüss plédjeinek méretét tekintve vannak 150x200, 200x220, 200x240 és 220x240 nagyságú plédek is.

A plédek nagyobb méretükkel és vastagságukkal hozzájárulnak a zavartalan pihenést biztosító környezethez.


8termék 18