Kedves látogató ha a vásárlás folyamán olyan tapasztalsz, pl. egy matrac nem fér bele a kosárba. Bármi amiben segíthetünk,hívj minket 8:00-20:00-ig elérhetőek vagyunk a +36703379963 számon.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703379963

Medisan® fehér matracvédő 180x200 cm
Medisan® fehér matracvédő 180x200 cm
18 640 Ft

Medisan® fehér matracvédő 180x200 cm

Medisan® fehér matracvédő 180x200 cm
Medisan® fehér matracvédő 180x200 cm

NATURTEX® Medisan steppelt matracvédő

 

Egészségpénztárra elszámolható !

A Natrutex Medisan matracvédő megóvja matracod a szennyeződésektől, használatával jelentősen meghosszabbítható élettartama.

A steppelt matracvédő négy sarkán gumipánt van, így könnyen és gyorsan rögzíthető és tökéletesen illeszkedik matracodhoz.

  • könnyenmosható (95 °C) és cserélhető
  • antibakteriális hatású
  • csökkenti az atkák jelenlétét a hálószobádban
  • megőrzi matracod minőségét és meghosszabbítja élettartamát
  • extra puhaságot és kényelmet biztosít
  • és megvédi a matracod a különböző foltoktólis

A matracvédők tökéletes védelmet nyújtanak az atkákkal és a velük járó kellemetlenségekkel szemben. A házi atkák a fő okozói a legtöbb allergiás és asztmás problémáknak. A matracvédők használatával és rendszeres tisztításával hatékonyan tudsz védekezni ellenük, mivel a 60 fok feletti mosást nem bírják.

 

A matracvédő tökéletes védelmet biztosít a balesetek miatt keletkező foltok ellen is. A matracod nem lesz foltos, a matracvédőre került szennyeződéseket pedig könnyen eltávolíthatod, hogy mosást követően visszahelyezhesd az ágyba. A matracvédő beszerzése mindenképpen előnyös, hiszen rengeteg gondot megelőzhetsz vele és így nemcsak a matracod, hanem a pénztárcád is kímélheted.

 

Egészégpénztári elszámoltatáshoz kérjük a számlázási adatoknál adja meg a saját nevét, a tagkódját, valamint az egészségpénztára nevét, címét. Az általunk így kiállított számlával tudja elszámoltatni a termék árát az egészségpénztárral.

Fontos, hogy az elszámoltatni kívánt rendelésben csak olyan termékek szerepeljenek, melyek elszámoltathatók. Kérjük, ha olyan termékeket is szeretne rendelni tőlünk, melyek nem elszámoltathatók, külön rendelésként adja le ezeket.

18 640 Ft
Részletek
A Natrutex Medisan matracvédő megóvja matracod a szennyeződésektől, használatával jelentősen meghosszabbítható élettartama.
A steppelt matracvédő négy sarkán gumipánt van, így könnyen és gyorsan rögzíthető és tökéletesen illeszkedik matracodhoz. Könnyen mosható (95 °C) és cserélhető, antibakteriális hatású, csökkenti az atkák jelenlétét a hálószobádban, megőrzi matracod minőségét és meghosszabbítja élettartamát, extra puhaságot és kényelmet biztosít, megvédi a matracod a különböző foltoktól.
A matracvédők tökéletes védelmet nyújtanak az atkákkal és a velük járó kellemetlenségekkel szemben. A házi atkák a fő okozói a legtöbb allergiás és asztmás problémáknak. A matracvédők használatával és rendszeres tisztításával hatékonyan tudsz védekezni ellenük, mivel a 60 fok feletti mosást nem bírják.
A matracvédő tökéletes védelmet biztosít a balesetek miatt keletkező foltok ellen is. A matracod nem lesz foltos, a matracvédőre került szennyeződéseket pedig könnyen eltávolíthatod, hogy mosást követően visszahelyezhesd az ágyba. A matracvédő beszerzése mindenképpen előnyös, hiszen rengeteg gondot megelőzhetsz vele és így nemcsak a matracod, hanem a pénztárcád is kímélheted. Egészségpénztárnál elszámoltatható termék.
Adatok
Méret
180x200
Gyártó
Naturtex
Gyártói cikkszám
0105000009
Szállítás ideje
2 nap
Töltőanyag
100% főzhető poliészter, négy sarkán gumiszalaggal
Fedőanyag
főzhető fehér 60% pamut 40% poliészter
Speciális jellemző
steppelt
Szín
Fehér
Márka
NATURTEX
Trend
Naturtex HOME
Töltősúly
600g
Cikkszám
5998306310426